Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Nieuwsbrief 5 mei 2010

Vrijheid, wat is daarvoor nodig?

Bevrijdingsfestival 5 mei 2010: De Nationale Viering van de Bevrijding gaat in van start in de Provincie Limburg. Het Bevrijdingsvuur wordt in Roermond op bijzondere wijze ontstoken, de stad waar Christoffel, de beschermer van het kind en de reiziger hoog op de toren staat.

Dit jaar is het 65 geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. In dit lustrumjaar stelt het Nationaal Comité 4 en 5 mei de vraag: Vrijheid, wat is daar voor nodig?

Het veranderen van de wereld begin bij jezelf ... bevrijden ... de kern raken en de zuivere verbinding met jezelf ervaren, is de moeite waard! Stukje uit het boek "De Verbinding met God": De wereld biedt steeds meer mogelijkheden. In feite kan het alleen maar mooier worden, maar dat kan alleen als wij onze ogen willen openen. Kinderen van deze tijd laten ons zien wat wij allen nodig hebben. Kinderen zijn onze spiegel en vragen ons om een eerlijke wereld die hen houvast geeft, die hen structuur biedt. Zij laten ons zien dat wij onze intuïtie weer mogen volgen. Zij vragen ons om onze natuur trouw te blijven. Alhoewel Frans en ik de beste bedoelingen hadden, hebben wij dit aan onze kinderen onvoldoende meegegeven. Eenvoudig omdat we het net zoals de meesten onder ons niet geleerd hebben. Ik ben dolblij dat we nu anders in het leven staan.

De link naar de column in onze vorige nieuwsbrief werkte niet, velen onder jullie zullen hem niet gevonden en daardoor niet gelezen hebben, alsof het zo moest zijn ... lees de column "De wereld is echt aan het veranderen ... YES!".

Nieuws en Agenda:

Counseling Magazine: Op verzoek van Kloosterhof, de Uitgeverij van dit onafhankelijk blad voor de Counsellor, heeft Ingrid over het Congres in Roermond, gehouden op 21 maart j.l., een beknopt verslag geschreven voor de uitgave in mei 2010.

30 mei 2010 Congres in de Theaterzaal van het Diamant College Den Haag:Voor Jong en Oud: Opvoeding, Onderwijs en Hulp verlenen vanuit het Hart. Anders zijn, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid: Probleem of Gave?

Zondag 30 mei 2010 – 13.30 tot 17.00 uur – zaal is vanaf 13.00 uur open. Entree € 10,-. Voor meer informatie over de sprekers Ingrid Rouleaux, Gio Vogelaar, Sarah Morton en Linda van Hulsen en reserveren bekijk de online agenda.

Na de lezingen, blijft er nog tijd over om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen. Sarah, Linda en Ingrid signeren die dag hun boeken.

13 mei 2010 Hemelsvaartsdag: Interview Arend Zeevat Argusoog Radio: Ingrid Rouleaux is gevraagd door Arend Zeevat van Mens & Spirit voor een interview over haar boeken en de Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst.

De uitzending begint om 20.00 uur ... wilt u het interview beluisteren? Ga dan naar de website www.argusoogradio.org Op de voorpagina staat een mediaplayertje waarmee mensen direct live mee kunnen luisteren. Ook is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een chatroom. Via dit medium kunnen luisteraars vragen stellen gedurende de uitzending die Arend Zeevat dan aan Ingrid ter beantwoording voorlegt.

9 juni 2010 Ronde tafelgesprek bij Ingrid in Roermond – 10.00 – 12.00 uuraanmelden verplicht, info vindt u op de online agenda.

Helpende handen welkom voor de Campagne Onze Kinderen zijn de ToekomstWij zijn op zoek naar mensen die binnen hun eigen mogelijkheden een praktisch handje willen helpen, vooral met het internetgebeuren, zoekwerk en computerwerkzaamheden. Heb je zo nu en dan wat tijd en vind je het leuk om mee te helpen, mail dan voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met humor kom je ver: Doedelzak spelers in de klas?
Gonny Corstjens is moeder van twee bijzondere kinderen. Ik raakte met haar in gesprek op ons Congres in Roermond en ontmoette haar een paar dagen later weer ... zij vertelde over een komisch moment met haar zoon op school ... lees decolumn.

In liefde en dankbaarheid!

Wie zijn wij en wat is onze visie ... ambassadeurs, beschermheren, columns, nieuwsbrieven, lezingen, agenda volg de rondleiding op

www.onzekinderenzijndetoekomst.nl

"Een bundeling van positieve kracht rondom het kind" - "Positief opvoeden, hoe kinderen zich spiegelen" - "De Verbinding met God" - "Kinderen met een Boodschap" – deze boeken zijn ook in combinatie-voordeelsets verkrijgbaar

Leven met hooggevoeligheid, Ontmoet Jezelf, Fluisterkind, Ontwikkeling stimuleren, Engelenkaarten en inzichtkaarten

Lees meer/bestel in onze webwinkel www.babyfuture.nl

Dankjewel aan iedereen die het Christoffel Appèl getekend heeft....samen staan we sterk!

Geeft u om de toekomst van de kinderen van Nu? Nodig de mensen om je heen uit om het landelijk burgerinitiatief, waarin het welzijn van het kind centraal staat te tekenen op het Christoffel Appèl.

Je kan je hier persoonlijk aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief.