Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Nieuwsbrief 26 maart 2010

Het is bijna Pasen, het staat voor wedergeboorte, een nieuw begin!

Opvoeding, onderwijs en hulpverlenen vanuit het hart ... ervaringen delen

Warme reacties, ondanks het feit dat er nog het een en ander mis ging, met name op ICT vlak. Het kon onze motivatie en enthousiasme niet drukken. Wat een geweldige bijeenkomst zondag 21 maart in Roermond, schreef één van de moeders in reacties op onze website. Dat vonden de sprekers Gio Vogelaar, Sarah Morton, Frans en Ingrid Rouleaux ook. Nog een moeder vertelde de volgende dag, ik heb er heel veel aan gehad, weet nu dat ik op de goede weg zit, mijn familie gaat het nog helemaal uit de weg, deze bijeenkomst heeft me gesterkt om mijn hart te volgen...ik heb tot nu toe teveel rekening gehouden met mijn omgeving. Meer ouders op de bijeenkomst lieten merken dat ze zich begrepen voelen en gaven aan hier persoonlijke kracht uit te putten. Er waren ook therapeuten aanwezig, die om persoonlijke reden kwamen of wilden netwerken. Ook kregen ik te horen dat men de sfeer zo prettig vond en dat men het eigenlijk best vreemd vond dat er niet veel meer mensen waren. Wij vonden de opkomst zeer bemoedigend, er rust nog steeds bij velen een taboe op, dat stapje voor stapje doorbroken kan worden door het bundelen van positieve krachten.

Er kwam nog een zuivere zielsreactie via de mail ... lees de column De wereld is echt aan het veranderen ... YES!

Dit is voor herhaling vatbaar, de eerst volgende bijeenkomst "Opvoeding, onderwijs en hulpverlenen vanuit het hart" met Gio, Sarah en Ingrid is gepland op Maandagavond 19 april 19.30 - 21.30 uur te Utrecht ... meer info en aanmelden zie agenda.

Ine Aasted-Madsen zet zich met heel haar hart in voor kinderen en ouders die tussen wal en schip raken door misstanden in de Jeugdhulpverlening. Ik heb bij haar thuis kennis met haar gemaakt, een oprechte en doortastende vrouw ... zij gaf op onze bijeenkomst van zondag 21 maart j.l. een geweldige speech die veel indruk gemaakt heeft. Het mag duidelijk zijn dat haar terugkomst in de politiek zeer wenselijk is. Jammer genoeg hadden Ine en ik doordat we beiden druk waren, niet meer met elkaar gecommuniceerd over de petitie die spontaan voor haar op gang is gezet, dan had ik het eerder in de nieuwsbrief kunnen vermelden. Lees de indrukwekkende tekst...Wij, (groot)ouders, familie, veteranen en andere belangstellenden die veel steun hebben ondervonden van Ine constateren: lees verder http://aasted-madsen.petities.nl.

Bij deze wil ik Tamara en Henk van Positieve Nood en Teeuwes Hillebrand bedanken voor alle spontane hulp rondom de Lezing. Jullie zijn kanjers!
Hetzefde geldt ook voor Luccile Netters van Kinderen van de Wereld. Lucille was razend enthousiast over onze lezing/ontmoeting, ze heeft van ons allemaal direct een link geplaatst op haar website. Zij had zich daags daarvoor aangemeld en we kregen contact met elkaar. Ik gaf aan dat ik zo graag een powerpoint presentatie wilde , maar dit zelf niet kan maken. Zij stapte in de auto en kwam. We hebben heerlijk met elkaar samengewerkt aan een mooie presentatie. Twee mensen die elkaar niet kenden. Mijn tegenprestatie ... een lekkere maaltijd met een glaasje rode wijn!

Het eerstkomende rond de keukentafel gesprek/ontmoeting met Ingrid Rouleaux vindt plaatst op woensdagmorgen 7 april 2010 ... kijk hiervoor in agenda

Fijne Paasdagen gewenst!

In liefde en dankbaarheid!

Wie zijn wij en wat is onze visie ... ambassadeurs, beschermheren, columns, nieuwsbrieven, lezingen, agenda volg de rondleiding op

www.onzekinderenzijndetoekomst.nl

"Een bundeling van positieve kracht rondom het kind" - "Positief opvoeden, hoe kinderen zich spiegelen" - "De Verbinding met God" - "Kinderen met een Boodschap" – deze boeken zijn ook in combinatie-voordeelsets verkrijgbaar

Leven met hooggevoeligheid, Ontmoet Jezelf, Fluisterkind, Ontwikkeling stimuleren, Engelenkaarten en inzichtkaarten

Lees meer/bestel in onze webwinkel www.babyfuture.nl

Dankjewel aan iedereen die het Christoffel Appèl getekend heeft....samen staan we sterk!

Geeft u om de toekomst van de kinderen van Nu? Nodig de mensen om je heen uit om het landelijk burgerinitiatief, waarin het welzijn van het kind centraal staat te tekenen op het Christoffel Appèl.

Je kan je hier persoonlijk aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief.