Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Lieve mensen

Zoals beloofd in de vorige nieuwsbrief doen wij verslag van de feestelijke boekpresentatie "Kinderen met een Boodschap" op 25 oktober j.l. bij de wereldvredevlam in Venlo. Burgemeester Hubert Bruls heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen.

Het was een hele mooie happening waar we met zijn allen meer dan tevreden op terugkijken. Lees in onze column het hele verslag met fotos en de presentatie.

Meer nieuws over de Campagne en het Christoffel Appèl.

De brief naar het Ministerie ligt klaar. De verwachting is dat we hem half november versturen, we hebben inmiddels al heel wat recensies binnen, die sturen we mee, zeker de moeite waard om te lezen. Lees de introductie en de recensies.

Burgemeester Hubert Bruls helpt ons verder ... Samira Bouchibti van de tweede kamer heeft contact met ons opgenomen ... ook zij wil ons helpen, daarover later meer duidelijkheid.

Het E3 journaal in Venlo heeft de boekpresentatie goed onder de aandacht gebracht.

Raja Moussaoui presenteert "TV Limburg Vandaag", zij brengt de Campagne "Onze kinderen zijn de Toekomst", het Christoffel Appèl, waarin het kind centraal staat, en het boek "Kinderen met een Boodschap" onder de aandacht. Wies Clout, orthopedagoog met specialisatie hooggevoelige kinderen en Ingrid Rouleaux, auteur en initiatiefneemster zijn uitgenodigd in de Live Uitzending op woensdag 4 november 2009 van 14.00-16.00 uur, Kanaal 970 – Ziggo, meer info www.tvl.nl. Ook Ali B. en Frans Bauer zijn te gast die middag.

Ook heeft Ingrid de bijeenkomst van Nieuw bewust Nederland bijgewoond ... er is een heel netwerk in opbouw. Cora Sterk en Ingrid blijven met elkaar in contact.

Anton Teuben draagt iedere keer weer positief bij om onze nieuwtjes op Niburu te plaatsen ... zijn drijfveer: er zitten meer kinderen in de psychiatrie dan hem lief is.

Marjon Kuipers staat voor autismevriendelijk (Auticomm, Mediationvisie) en Janita Venema (Zienderogen beter, Praktijk en trainingsburo voor Klassieke Homeopathie, Fluisterkind® en Transformatie). Zij gaan beiden een recensie schrijven en brengen het Christoffel Appèl onder de aandacht op hun website en in hun netwerk. Ingrid Stoop van de MatriX methode heeft al een recensie geschreven en helpt ons mee. Abdulqadir Jarmohamed, initiatiefnemer van De Verbinding, een basisschool met extra aandacht voor de gevoelskant, heeft ons op weg geholpen met de nieuwsbrief naar het Ministerie.

De Anne Frank school in Leiden brengt "Kinderen met een Boodschap" onder de aandacht in hun nieuwsbrief aan ouders ... geweldig ... dat vele scholen mogen volgen.

Al met al ... we zijn weer heel wat stappen verder ... iedereen weer hartelijk bedankt!

Kinderen met een Boodschap is in de boekhandel verkrijgbaar. Je steunt de Campagne door het boek rechtstreeks te bestellen in onze webwinkel.

Mocht je nog geen tijd gevonden hebben om ons Burgerinitiatief waarin het kind centraal staat, te tekenen ... het kan alsnog ... Teken het Chistoffel Appèl

We sluiten deze nieuwsbrief af met een prachtig gedicht van Linda van Hulsen. Dit gedicht "Kinderen van Nu" heeft zij speciaal geschreven en ingelijst om Jeannette, Carla, Vera, Wies, Karin en Ingrid cadeau te doen tijdens de boekpresentatie.