Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Groot Feest! ... het is zover ... Onder de vlag van de Campagne "Onze kinderen zijn de toekomst" verschijnt het boek "Kinderen met een Boodschap".

kinderenmeteenboodschap

Dit bijzondere boek met 21 indrukwekkende eigentijdse gedichten met daarbij behorende beeldende tekeningen, bevat heldere boodschappen van hooggevoelige kinderen, die alle onderwerpen van deze tijd aanraken, waarover wij melding maken in het Christoffel Appèl! Wij gaan deze oprechte roep van onze kinderen als een lopend vuurtje verspreiden door heel Nederland ... bij Burgemeesters, in gezinnen, onderwijs en hulpverlening ... onze kinderen verdienen een luisterend oor.

Het startschot wordt a.s. zondag 25 oktober gegeven. De feestelijke boekpresentatie vindt die dag om 13.00 plaats bij de Wereldvredesvlam in het Julianapark in Venlo ... de schrijfsters Linda van Hulsen en Ingrid Rouleaux, zullen de Burgemeester Hubert Bruls van Venlo het eerste exemplaar overhandigen.

In het voorjaar tekende Hubert Bruls het burgerinitiatief met de woorden, vrede is een zaak voor iedereen, wereldvrede gaat ons allemaal aan. Altijd. Overal. De Wereldvredesvlam is een plek om daar bij stil te staan.

De ceremonie duurt ongeveer 1 uur, het programma is als volgt:

  • Ingrid Rouleaux, auteur en initiatiefneemster van de Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst" houdt een toespraak
  • Anneke Smit uit Venlo zingt het lied "a whole new world"
  • Jeannette Steegmans, vormgeefster van het boek, leest het gedicht "Te wijs" voor
  • Linda van Hulsen, auteur, leest het gedicht "Lieve ouders voor"
  • Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan de Burgemeester van Venlo
  • Burgemeester Hubert Bruls krijgt het woord
  • Ceremonie "I believe the children are the future" met het aansteken van kaarsen aan de Wereldvredesvlam
  • Feestelijke afsluiting

Je bent van harte welkom ... de Wereldvredesvlam is tegenover het station in Venlo.

Kinderen met een Boodschap is vanaf maandag in de boekhandel verkrijgbaar. Je steunt de Campagne door het boek rechtstreeks te bestellen in onze webwinkelwww.babyfuture.nl

Lees de introductie en de eerste recensies

Wij hebben met een werkgroep een conceptbrief opgesteld, die klaarligt om naar de regering te sturen, met de vraag of zij het boek "kinderen met een boodschap" op scholen willen verspreiden. Het wachten is op een aantal recensies die we mee willen sturen. In een volgende nieuwsbrief hoort u hier meer van.

Ook zullen we verslag doen van de boekpresentatie ... en nog veel meer nieuws rondom het Christoffel Appèl.