Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Column juni 2009

De oproep van de ziel .. de eerlijkheid wint

Lieve jij,

Vanuit een diep verlangen en mijn weten heb ik het Christoffel Appèl, een landelijk burgerinitiatief, geschreven met het intense gevoel dat de tijd rijp is om alle mooie individuen en eilandjes met elkaar te verbinden tot een groter geheel.

Dat ik mijn positieve ervaringen, mijn intentie, met jou kan delen en dat jij het jouwe weer deelt, zorgt ervoor dat de bundeling van positieve kracht rondom het kind in Nederland op een hartverwarmende manier wordt vermenigvuldigd ... de intentieteller blijft tikken. Maar al te goed realiseer ik me dat positieve veranderingen in gezin, onderwijs en hulpverlening om geduld, geduld en nog eens geduld vragen.

Dit Appèl is van jou en mij en van ons allemaal ... alle positieve reacties geven hoop en vertrouwen voor een gezonde toekomst van onze kinderen....lees de hele column, indrukwekkende reacties van moeders en leerkrachten en de eerste actie die gepland staat ... lees verder

Presentatie New Energy Event op 5 juli a.s.

Op Zondag 5 juli geef ik een presentatie en een interview over de Campagne "Onze kinderen zijn de toekomst".

Verder zijn Frans en ik zijn die dag samen op een binnenstand aanwezig met het Christoffel Appèl, mijn boeken en maak water vitaal met het Elisa watersysteem.

Het New Energy Event van Niburu begint om 15.00 uur

Locatie: onder de rook van Utrecht, meer info en reserveren via Niburu

Het programma wordt definitief maandag 29 juni aangepast op hun site. Mocht je problemen hebben met reserveren via de site van Niburu, neem dan even contact met mij op via www.onzekinderenzijndetoekomst.nl.

Nog geen tijd genomen om te tekenen? Laat jouw positieve stem ook horen, ga naar het Christoffel Appèl.

Meer informatie over de boeken vind je op www.onzekinderenzijndetoekomst.nl en bestellen kan via www.babyfuture.nl, let op de speciale € 33,- combi-actie van de 3 boeken.

Onze hartelijk dank voor het onder de aandacht brengen van De Campagne Onze kinderen zijn de toekomst via hun Nieuwsbrieven/sites, gaat deze keer uit naar:

Margrete Stoute-Boots - de Stichting De Kracht van 8
de medewerkers van Niburu
Simone Muermans - The PlanetTimes
Karel en Caroline van Huffelen – Stralingsvrij kind
Stichting tegen kindermishandeling - No Kidding.