Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Speciale nieuwsbrief 14 mei 2009

Het Christoffel Appèl is een hartverwarmend burgersucces!

De positieve stemmen stromen binnen de intentieteller staat al op meer dan 400!

Heel hartelijk dank aan allen die tekenen en ons meehelpen met verspreiden.

Mamasonline, Carla Muijsert van de Stichting Welzijn en de Stichting No Kidding tegen kindermishandeling en de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld ondersteunen dit Landelijk Burgerinitiatief via hun website en/of nieuwsbrieven. Waarom? Omdat hier het kind centraal staat.
Het biedt een ieder de kans om te laten zien dat hoop, vertrouwen en optimisme de bouwstenen zijn voor de toekomst van onze kinderen.

Wilt u de reacties volgen op het Christoffel Appèl of alsnog tekenen?
Ga naar www.onzekinderenzijndetoekomst.nl.

Wat gaan wij doen met al deze positieve stemmen?

Wij zijn voornemens om in 2010 een groot landelijk evenement te organiseren en op die dag het Appèl aan de overheid aan te bieden. De bundeling van positieve kracht rondom het kind in Nederland verdient aandacht.

Speciale 33 actie:

Het boek Een Bundeling van positieve kracht rondom het kind cadeau

2009 staat in het teken van moed, aldus Bart Wisbrun van de Stichting Tegen Zinloos Geweld ... René Steegmans die na een moedig optreden door zinloos geweld om het leven kwam, vliegt in de boeken van Ingrid mee in de vorm van een vuurvlinder. Voor Ingrid en Frans Rouleaux staat dit jaar in het teken van het heilige getal 33.

De drie boeken "Een bundeling van positieve kracht rondom het kind" - "Positief opvoeden: hoe kinderen zich spiegelen" en "De Verbinding met God" zijn samen het hele jaar voor de speciale prijs van € 33,-- te bestellen (alleen geldig) viawww.babyfuture.nl.

Stem NU op Carola Eppink van Mammasonline

Zij is genomineerd voor DE LIBELLE STER AWARD voor haar initiatieven om het internet veiliger te maken voor kinderen. Zij is 1 van 10 genomineerde Sterke Toegewijde vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat!
Stemmen mogelijk tot en met 15 mei via www.mamasonline.nl.