Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

De website voor de Campagne  Onze Kinderen zijn de Toekomst is klaar!

De weg naar Geestelijk, Lichamelijk en Financieel Welzijn in Balans.

Positief opvoeden: hoe kinderen zich spiegelen

Kinderen "groot brengen" is de meest uitdagende taak op aarde. Als we eens echt naar elkaar gingen luisteren, elkaar ruimte geven en onze vooroordelen loslaten, dan zullen we ontdekken dat er veel wijsheid onder de mensen is en dat we allemaal een gemeenschappelijk belang hebben. In welke cultuur je ook bent grootgebracht, je wil in je waarde gelaten worden, "anders" mogen zijn, je geliefd voelen, jezelf mogen zijn en  jouw plekje in de wereld vinden. Diep in ons hart willen we allemaal dat onze kinderen een gezonde toekomst krijgen.

Kinderen krijgen veel, maar krijgen ze ook wat ze nodig hebben?

Deze campagne  is voor jong en oud en geeft met name aan ouders, verzorgers, leerkrachten, hulpverleners en iedereen die een rol speelt in het leven van een kind de mogelijkheid het beste uit iedere theorie te halen, zowel praktisch als spiritueel. Inspiratie, stapels ideeën, geen betutteling!

In de kern draait alles in de wereld om de liefde van ouders voor hun kinderen. Daarnaast hebben ouders ook kennis en voldoende zelfvertrouwen nodig.

Kinderen...zo boeiend en inspirerend. Het is een zegen als kinderen lekker in hun vel zitten, gelukkig zijn, zichzelf mogen zijn om zich te ontwikkelen naar liefdevolle en verantwoordelijke volwassenen.

Een Bundeling van Positieve Kracht rondom het Kind

Met mijn visie "Geestelijk, Lichamelijk en Financieel Welzijn in Balans" en mijn doelen scherp voor ogen, ging ik  mijn droom "Onze kinderen zijn de toekomst" achterna. Als moderne Nederlandse vrouw, moeder en financieel adviseur wist ik dat het "anders" kon.  Ik miste IETS, thuis, op school, in de hulpverlening en gezondheidszorg. Ik ging een zoektocht aan en zocht vooral naar een praktische en liefdevolle basis in de opvoeding, werken vanuit het hart met verstand.

Vijf jaren lang heb ik stilte aan deze campagne gewerkt. Dat liep zo en dat moest zo zijn, dat had een rede, al wist ik dat de eerste tijd nog niet, laat staan welke. Ik volgde mijn intuïtie en gebruikte mijn verstand en ging op mijn doel af en legde contacten...zo ontstond de bundeling van positieve kracht rondom het kind...en positief opvoeden, hoe kinderen zich spiegelen....een mooi laagdrempelig geheel.

I have a dream....een regenboogbrug bouwen van Vrijheid en Respect

Het voelde helemaal goed...niet te weten dat ik niet lang daarna een drempel over zou gaan..en pas echt antwoorden kreeg en zelf ging ervaren wat een mens nodig heeft in de basis en waar het leven om draait. Er ging een wereld voor mij en mijn partner open...de Verbinding werd gelegd...wij leerden omgaan met  levensenergie....en wat heel ongewoon leek ..voelde heel gewoon...eerlijk, energiek, liefdevol en logisch.

Een lange tijd is de mens "onwetend" gehouden. Er komen steeds meer inzichten boven water en het is aan ons (het volk) wat wij er mee doen op de werkvloer.  Met enthousiasme delen wij onze kennis en ervaring en geven wij de fakkel van Vrijheid en Respect door aan iedereen die er zijn voordeel mee wil doen.

Door elkaar ruimte te geven, los te laten, creëren we stapje voor stapje een veilige omgeving. waarin je gewoon mag zijn wie je bent. Als jong en oud, ouders, verzorgers en leerkrachten openstaan voor elkaar, eerlijk durven zijn,  kennis en ervaring delen zonder eigenbelang en vooroordelen...dan kunnen we taboes doorbreken en samen werken aan een gezonde toekomst.

Levenslessen over gevoelens, bewustzijn, intuïtie en energie zijn nauwelijks geïntegreerd in onze Westerse samenleving. Daarnaast is samenwerking vanuit respect voor wie wij zijn in de relatie ouder, kind en leerkracht van onschatbare waarde. We kunnen in de basis, thuis en op school nog zoveel leren over de intelligentie van het leven....ontwikkeling moet gestimuleerd worden!

Hoe kan je de innerlijke kracht van het kind (in jezelf) helpen ontwikkelen?

Kijk op www.onzekinderenzijndetoekomst.nl en zoek jouw eigen puzzelstukjes

Mijn speciale dank gaat uit naar Carla van Aarsen, Wies Clout en Jeannette Steegmans..de vrouwen van een bundeling van positieve kracht......in liefde Ingrid.

Wij vragen jullie om hulp bij het verspreiden van deze nieuwsbrief door heel Nederland.
Via onze site kan men zich zelf  aanmelden voor de nieuwsbrief....zodat wij iedereen op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen en gebeurtenissen.

Ook kan je een banner bij ons opvragen om een link naarwww.onzekinderenzijndetoekomst.nl op je site te plaatsen.

Een stralende groet van Ingrid en Frans Rouleaux