Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk hem hier in de browser.

Campagne 'Onze Kinderen zijn de Toekomst'

Nieuwsbrief Pasen 2013

Goede vrijdag

Stapels werk binnen de Campagne, stapels ideeën voor nieuw  onderwijsmateriaal. Vol goede moed, om er verder aan te werken, stap ik uit mijn bed. Eerst nog even stoffen, zuigen in dweilen...

Ik ben ineens zo geïnspireerd om de kamer gezellig te maken voor Pasen.  Ik schik gele tulpen in de vaas, vul een mooi schaaltje met chocolade eitjes, zet mooie groene kaarsen in de kandelaars op tafel, samen met een sierkip en siereieren. Ik geniet met volle teugen.

Toch maar even de computer aanzetten, voor het geval dat er nog een paar belangrijke berichten zijn... Levi van Dijk mailt, morgen evalueren we met José de Meeting "Alle kinderen Gelukkig in het onderwijs", gehouden op 20 maart 2013 op de eerste internationale dag van het Geluk.

Zullen we dit volgend jaar weer doen? mailt José Jansen-Gülen, docente van het jaar 2010/2011, vrijwel direct na onze Meeting.  In gedachten keer ik terug naar de avond, Ja het was een mooie bijeenkomst,  een fijne sfeer, een mooie ruimte, lieve inspirerende gasten, hartverwarmende wijze gesprekken over een aantal stevige stellingen. Heel ongedwongen, wijze uitspraken, sprak een van de gasten naderhand. Het was echt fijn om dit samen met Levi en José te mogen doen, van de voorbereiding tot  en met de uitvoering.  Ja, doen we mail ik vol blijdschap naar José terug.

Ik sta stil bij het nieuwe onderwijsmateriaal,  de tijd vliegt voorbij... en nu heb ik er vandaag nog niets aan gedaan. Hoe reëel is mijn gedachte?? Juist door met plezier in de dagelijkse dingen te staan, even afstand te nemen, raak ik geïnspireerd.  Bovendien is er al veel werk verricht, samen met Corina -   onderwijzeres uit het speciaal onderwijs - waarmee ik al heel wat uren heb doorgebracht, ben ik aan het afstemmen om samen te werken. En n.a.v. de oproep in onze laatste nieuwsbrief, heb ik persoonlijk  kennis kunnen maken  met Pauline, een   allerliefste tekenares,  zij kan zo mooi inlevend tekenen en  zij wil graag meedoen!

Ik mijmer verder... en realiseer me ineens dat het vandaag goede vrijdag is! Dat brengt me direct in gedachten naar de goede vrijdag van het jaar 2005... waar ik het lied doorkreeg "I can show you a whole New World", toen ik de eerste zinnen voor mijn boek "een bundeling van Positieve kracht rondom het Kind"op papier wilde zetten.  En ik kreeg die wereld te zien, door ruim een jaar later de opdracht aan de nemen om "De Verbinding met God" te beschrijven...het werd tijd dat zaken rechtgezet worden, neutraliteit, de vrije wil van mensen,  is in gedrang gekomen, ik werd de vijfde wiel  aan de wagen, zei God tegen mij.  Ik  werd in contact gebracht met de Universele kracht  (Christus – the flower of Life)...en kreeg energie voor 10!  Door deze weg te lopen, realiseer ik me op diep niveau dat ontwikkeling enkel  verloopt volgens een  volmaakt  natuurlijke groei en niet tot stand komt door  druk uitoefenen  om in systemen te passen.  Nu is de tijd rijp om die nieuwe wereld, de taal van de liefde, praktisch  het onderwijs in te brengen, IQ,EQ en SQ in balans, ...we willen alle kinderen en alle leerkrachten gelukkig zien!

A whole new World!

Elk kind van deze tijd mag tot zijn recht komen,

van binnen uit naar buiten,

het geluk ervaren vanuit de diepe betekenis van het leven

Vrolijk Pasen!

Christoffel Appel

Kinderen van Nu willen opvoeding, onderwijs en zorg van de Nieuwe Tijd.

Uw stem telt mee!


Christoffel is de beschermer van het kind en de reiziger.

Teken hier!

Heb je dit Landelijke Burgerinitiatief al ondertekend?
Stuur dan deze oproep door aan zoveel mogelijk bekenden, familie en collega’s.

Bedankt voor het verbinden!

Campagne website

Lees hier meer over de campagne, bekijk de filmpjes, lees onze columns en plaats een reactie.

Lezingen / workshops

We geven op aanvraag workshops en lezingen. Het is ook mogelijk om rondetafelgesprekken te houden op scholen, instellingen of op initiatief van ouders en grootouders.

Maak water vitaal

aquaelisa

Zuiver uw kraanwater voor een positieve uitwerking op uw gezondheid.
Meer informatie..

  pasen

 

Het fundament waarop de campagne "Onze Kinderen zijn de Toekomst" is gebaseerd,
is beschreven in deze 3 boeken. Lees hier meer over..


Een bundeling van positieve kracht rondom het kind

De Verbinding met God

Kinderen met een boodschap

Leven met hooggevoeligheid, Ontmoet Jezelf, Engelenkaarten, het boek over Magnesium en meer..

Bestel in onze webwinkel: www.babyfuture.nl

© Ingrid Rouleaux | Aanmelden |  {unsubscribe}Afmelden{/unsubscribe} | {modify}Wijzig je aanmelding{/modify}