Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk hem hier in de browser.

Campagne 'Onze Kinderen zijn de Toekomst'

Zondag, 9 september 2012

In deze nieuwsbrief:

  • Zomer 2012
  • Stuur jouw wens de wereld in
  • Eerste blog
  • Nieuws over vaccinaties
  • Keuzevrijheid
  • Agenda / lezingen

Zomer 2012

We hopen dat je  een mooie zomertijd beleefd hebt. Voor Frans en ik stond deze zomer in het teken van onze eerste kleinkindjes, de wens van Frans om een houten schuur te bouwen en de voortgang van de Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst. Teveel om op vakantie te gaan. Frans en ik zijn lekker thuisgebleven en hebben flink de handen uit de mouwen gestoken. Daarnaast genoten van de heerlijke zomeravonden in onze tuin, van de kleinkindjes die zich gelukkig goed ontwikkelen en de ervaringen van hun kersverse ouders, van de voortgang van de bouw van de schuur.

Tussendoor heb ik samen met Laura de website van OKZDT verder ontwikkeld en heeft Jan Scheepers mij geholpen mijn computer te voorzien van meer geheugen en een beter programma. Daar komt een hoop bij kijken, waar ik echt geen verstand van heb. Ook heb ik een verrijkend rondetafel gesprek met Levi van Dijk gevoerd. Een kleine intro over hem heb ik verwerkt in mijn Blog. Naast Laura gaat Levi binnenkort ook  een onderdeel vormen van het Team "Onze Kinderen zijn de Toekomst".

In de vorige nieuwsbrief hebben we al aangekondigd dat onze website vernieuwd is. Een aantal onder jullie hebben de enquête in gevuld, onze hartelijke dank!

Nu zijn de rubrieken Nieuws, Blogs en Sponsoren ook geactiveerd. Iedereen is van harte uitgenodigd om via deze enquête een eigen mening te geven wat goed is of nog verbeterd kan worden.

Doe mee aan Stuur jouw wens de wereld in op 12-12-12 W.D.I.

kinderen-kleur

De ervaringen van vorig jaar op 11-11-11 waren zo mooi, dat we graag weer elk kind de mogelijkheid willen bieden dit speciale moment mee te mogen maken in verbondenheid. Onze Kinderen zijn de Toekomst & W.D.I. nodigen alle basisscholen en voortgezet onderwijs kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in NL uit:

Doe mee met de kinderen aan "Stuur jouw wens de wereld in"
op 12-12-12 World day of InterConnectedness. Alle landen doen mee!

De volledige informatie vind je op onze speciale actiepagina:

www.onzekinderenzijndetoekomst.nl/12-12-12

Help mee om zoveel mogelijk kinderen in Nederland de kans te geven om mee te doen, door verspreiding van deze uitnodiging in eigen kring.

Extra versterking nodig!

Ons speciaal, voor de actie Stuur je wens de wereld in op 12-12-12, opgerichte Team zoekt daarnaast nog versterking om zoveel mogelijk ouders – leerkrachten – pedagogische medewerkers - scholen – dagverblijven –besturen - wethouders via de mail te benaderen. Heb je af en toe een uurtje tijd over om adressen te verzamelen en de uitnodiging via de mail te versturen? Mail ons (reply op deze nieuwsbrief), dan nemen wij contact met je op.

Bezoek de speciale 12-12-12 pagina!

Blogs

Op de website hebben we een nieuwe rubriek: Blogs. Meerdere mensen zullen af en toe een blog plaatsen. De eerste is geschreven door Ingrid zelf!

blogScholen staan voor een uitdaging...uit het leven gegrepen

Mijn buurmeisje van 15 jaar vertelt me aan het einde van de schoolvakantie dat de alle leerlingen in het 4e jaar van het V.O. op haar school ingedeeld zijn in 4 i.p.v. 5 groepen. Ik kom een groep van 32 leerlingen, ben benieuwd hoe dit gaat lopen is haar reactie… want de lokalen zijn hier niet op berekend… we passen er niet eens in! Lees de blog van Ingrid op de website..

Nieuws

spuit

Vaccinatie veroorzaakt o.a. autisme bij apen

Onlangs werden de resultaten bekend gemaakt van een studie aan de universiteit van Pittsburgh (Pennsylvania). Zij deden wat het Center for Disease Control (CDC) nooit gedaan heeft: een studie doen naar de effecten van vaccins. De resultaten zijn onthutsend : een meerderheid van de jonge aapjes krijgt allerlei gezondheidsproblemen, vooral ook autisme, terwijl de niet-gevacineerde groep verrassend gezond blijft! Lees verder op de website..

verkiezingen

Keuzevrijheid is een fundamenteel recht

Op gebied van gezondheid zijn wij er een voorstander van om het beste uit "twee werelden" te halen. Minister Schippers heeft een persoonlijke afkeer van homeopathie, aldus de media. Dat mag niet betekenen dat de consumenten zelf geen keuze meer mag maken. Als de werking van een homeopathisch middel niet wetenschappelijk is vastgesteld, mag het niet meer op het etiket staan. Verplichte nieuwe etikettering, is geen wet, maar een ministeriële maatregel, dus de volgende minister kan dit nog terugdraaien. Een reden meer om goed na te denken als we naar de stembus gaan op 12 september a.s.

Agenda

ouderkindbeurs

Ouder en kind beurs in Blaricum 17-09-2012

Maandag 17 september van 14:00 uur tot 21:00 uur organiseert Gezellig Leven (Jacqueline Bakhuizen – moeder) samen met Evenementenburo I&M (Danielle van der Reijden , leerkracht) een ouder en kind beurs, een handvat voor elk gezin!

Ingrid is  aanwezig met een eigen info/ontmoeting/boeken stand, zij geeft van 19.00 uur tot 19.30 uur de lezing "Onze Kinderen zijn de Toekomst". Er zijn nog veel meer interessante deelnemers, waaronder Ingrid Stoop van de Matrixmethode. Uitgebreide informatie over alle standhouders en lezingen, activiteiten voor kinderen, de organisatoren en de Locatie, vindt je hier. De toegang is gratis. Wij hopen je daar (met jouw kind en partner) te ontmoeten! Meer informatie..

de VerbindingLezing op de basisschool De Verbinding" in Rotterdam 20-11-2012

ABS De Verbinding legt met zelfkennis een basis voor het leven. De school heeft na de zomervakantie  zijn deuren officieel geopend. Omdat ik volledig achter de visie van de oprichter sta, ben ik op zijn verzoek ambassadeur van deze school geworden.

Je bent van harte uitgenodigd  om mijn lezing "werken vanuit het hart met verstand in het onderwijs"  bij te wonen Op dinsdagavond 20 november 2012.Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht: Meer informatie..

Christoffel Appel

Kinderen van Nu willen opvoeding, onderwijs en zorg van de Nieuwe Tijd.

Uw stem telt mee!


Christoffel is de beschermer van het kind en de reiziger.

Teken hier!

Heb je dit Landelijke Burgerinitiatief al ondertekend?
Stuur dan deze oproep door aan zoveel mogelijk bekenden, familie en collega’s.

Bedankt voor het verbinden!

Campagne website

Lees hier meer over de campagne, bekijk de filmpjes, lees onze columns en plaats een reactie.

Lezingen / workshops

We geven op aanvraag workshops en lezingen. Het is ook mogelijk om rondetafelgesprekken met Ingrid te houden op scholen, instellingen of op initiatief van ouders en grootouders.

Maak water vitaal

aquaelisa

Zuiver uw kraanwater voor een positieve uitwerking op uw gezondheid.
Meer informatie..Toa te King

 

Het fundament waarop de campagne "Onze Kinderen zijn de Toekomst" is gebaseerd,
is beschreven in deze 3 boeken. Lees hier meer over..


Een bundeling van positieve kracht rondom het kind

De Verbinding met God

Kinderen met een boodschap

Leven met hooggevoeligheid, Ontmoet Jezelf, Engelenkaarten, het boek over Magnesium en meer..

Bestel in onze webwinkel: www.babyfuture.nl

© Ingrid Rouleaux | {unsubscribe}Afmelden{/unsubscribe} | {modify}Wijzig je aanmelding{/modify}