Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk hem hier in de browser.

Campagne 'Onze Kinderen zijn de Toekomst'

woensdag 25 juli 2012

In deze nieuwsbrief:

 • Op 25 juli is tijd gelijk aan de kunst van het leven
 • Nieuwe website
 • Intenties
 • Hulp
 • Enquête
 • Vakantie

Reactie op het Christoffel Appél

Ik ben erg dankbaar en blij dat ik op mijn 63e deze kennis aangereikt krijg en door kan geven aan zoveel mogelijk mensen.

Op 25 juli is tijd gelijk aan de kunst van het leven

13 manen kalenderVandaag is het is de dag waarop tijd geen rol speelt. We laten de beperkingen van tijd los en geven ons over aan creatie en harmonie. We genieten van samenzijn met al wat leeft, we genieten van ieders kunst en kunnen. Een jaar in de 13 Manen Kalender bestaat uit 13 Manen van 28 dagen. Dat is een jaar van 364 dagen. De ontbrekende dag is de Dag Buiten De Tijd en deze dag valt elk jaar op 25 juli. Het is een dag van bewustzijn. Deze dag is een dag voor vrede en cultuur en wordt wereldwijd gevierd. Vele duizenden verbinden  zich met liefdevolle kracht om de menselijke cultuur te laten opbloeien in harmonie met de wereld.

Het is een dag waar de verbinding wordt gelegd: waarop het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet.

Nieuwe website

Nieuwe websiteLaura Akyüz-Nieuwenhuis en ik hebben de laatste weken alle zeilen bijgezet om de website te vernieuwen. Vanaf nu is onze website dynamischer en overzichtelijker. Ik heb de teksten in de rondleiding aangepast, dus er valt veel te lezen. En wat ook nieuw is, zijn de gebeurtenissen achter de coulissen, die heel bepalend zijn geweest binnen de Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst, die ik nu openbaar maak.

Intenties

 • De actie 12-12-12 stuur je wens de wereld in wordt na de zomervakantie gelanceerd.
 • Om een praktische invulling te geven aan alle Universele informatie die ik mocht ontvangen, ga ik samen met Margaretha en Gerard Rietveld in augustus aan de slag om boeiend lesmateriaal voor het onderwijs te maken dat leren zinnig leuk maakt, dat verbinding legt met het grote geheel.
 • Sponsoring is nodig en ook daar gaan we binnenkort aan werken.
 • We willen nog meer deuren openen op scholen.
 • Onze intentie is vooral dat kinderen, ouders, leerkrachten en zorgverleners de vruchten plukken van onze acties.

Hulp

Laura Akyüz-NieuwenhuisLaura Akyüz-Nieuwenhuis is vanaf nu een vaste kracht binnen onze organisatie, nieuwe energie waarop we verder kunnen bouwen. Zij onderhoudt voornamelijk de website en helpt met de nieuwsbrieven en ondersteunt alle internetactiviteiten.

Als jij denkt mee te kunnen en willen helpen met het leggen van contacten voor sponsoring, met scholen en instellingen, het organiseren van ouder en kind beurzen op scholen, rondetafelgesprekken organiseren bij jou thuis.. of anders, laat het ons weten.

Enquête over de Campagne

Jouw inbreng en mening stellen we op prijs. We hebben daarom een enquête opgesteld die je in een paar minuten anoniem kunt vullen... link naar Enquête.

Vakantie

ZonWij blijven dit jaar thuis en hebben van 11 augustus tot en met 2 september vakantie. Genieten van onze kleinkindjes, af en toe een uitstapje, en bouwen aan de houten schuur, de droom van Frans. Ik zal zo af en toe de mail openen, alleen voor belangrijke zaken zijn wij in die periode telefonisch bereikbaar.

Terwijl de een nog op vakantie is of in ieder geval vrij heeft, is de ander al weer aan het werk. Wij wensen jou voor de komende periode mooie zomerdagen.

25 juli 2012

Tijd

Christoffel Appél

Kinderen van Nu willen opvoeding, onderwijs en zorg van de Nieuwe Tijd.

Uw stem telt mee!


Christoffel is de beschermer van het kind en de reiziger.

Teken hier!

Heb je dit Landelijke Burgerinitiatief al ondertekend?
Stuur dan deze oproep door aan zoveel mogelijk bekenden, familie en collega’s.

Bedankt voor het verbinden!

Campagne website

Lees hier meer over de campagne, bekijk de filmpjes, lees onze columns en plaats een reactie.

Lezingen / workshops

We geven op aanvraag workshops en lezingen. Het is ook mogelijk om rondetafelgesprekken te houden op scholen, instellingen of op initiatief van ouders en grootouders.

Maak water vitaal

aquaelisa

Zuiver uw kraanwater voor een positieve uitwerking op uw gezondheid.
Meer informatie..

 

Het fundament waarop de campagne "Onze Kinderen zijn de Toekomst" is gebaseerd,
is beschreven in deze 3 boeken. Lees hier meer over..


Een bundeling van positieve kracht rondom het kind

De Verbinding met God

Kinderen met een boodschap

Leven met hooggevoeligheid, Ontmoet Jezelf, Engelenkaarten, het boek over Magnesium en meer..

Bestel in onze webwinkel: www.babyfuture.nl

© Ingrid Rouleaux | {unsubscribe}Afmelden{/unsubscribe}