Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Worldday Interconnectedness 10-10-10

donderdag, 11 november 2010 00:00

Nog even terugblikken en nagenieten van Worldday of Interconnectedness op de hoofdlocatie Beukenrode in het Hart van Nederland. 10-10-10 was een dag vol zonneschijn, mooie momenten met een lach en soms ook een traan van ontroering, maar ook momenten van stilte. Op allerlei authentieke manieren werd Verbinding gemaakt. Het programma begon met de indrukwekkende opening van Rabbijn Soetendorp, gevolgd door waardevolle ontmoetingen tijdens onze lezingen/workshops Hartverlangen "Onderwijs en Bovenwijs". Carla en Paul van To Be hebben twee prachtige liederen gezongen tijdens onze ceremonie "Onze kinderen zijn de Toekomst". De spontane reactie van een klein meisje op "Vrede voor jou en mij", waarop zij met heel haar wezen luid riep voor IEDEREEN, galmt hartverwarmend na in mijn gedachten. Herman Wijffels sloot de dag af met wijze woorden.

Mijn wens ging in vervulling, toen als laatste spontaan het lied gedraaid werd waar mijn boek "Een Bundeling van positieve kracht rondom het Kind" mee begon ...I can show you a A whole New World!

Vandaag 11-11, op de dag van Respect in het teken van Vrijheid, willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie komst, voor het samenzijn ... ook iedereen hartelijk bedankt die niet op de locatie aanwezig was, maar wel in gedachten de Verbinding in eenheid met de Wereld is aangegaan. Helaas hebben we niemand kunnen vinden die voorons wilde fotograferen of filmen en zijn de foto"e;s die Frans gemaakt heeft, niet goed gelukt. Wel kunnen we jullie nog het filmpje laten zien met de indrukwekkende en warme openingswoorden van Rabbijn Soetendorp.

10-10, 11-11 de poorten staan open, het is aan ons of we er doorheen willen gaan, willen veranderen...een bundeling van positieve kracht rondom het kind ... a whole New World.

Ingrid & Frans Rouleaux