Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Dit is een bericht van hoop voor vele families, ontdek het zelf!

donderdag, 09 september 2010 00:00

Magnesium, dé oplossing voor gedragsstoornissen en vele andere aandoeningen" zoals ADHD, Autisme, epilepsie en depressie. Dit is een bericht van hoop voor vele families ... ontdek het zelf!  NIEUW BOEK: "Magnesium, dé oplossing voor gedragsstoornissen en vele andere aandoeningen" zoals ADHD, Autisme, epilepsie en depressie. Ellen Vader is de vertaalster van het boek dat deze maand in Nederland verschenen is.

Ingrid Rouleaux (Onze Kinderen Zijn De Toekomst.nl): "Door het introduceren van Het Christoffel Appèl, het Landelijk Burgerinitiatief waarin het Welzijn van het kind centraal staat, heb ik een hartverwarmend contact met Ellen Vader gekregen. Zij woont in het zuiden van Frankrijk en aldaar las zij een artikel over een boek, geschreven door de Franse Kinderarts Dr. Marianne Mousain-Bosc, tevens magnesiumspecialiste, dat handelt over de verbazende resultaten die zij had geboekt met de behandeling van hyperactieve, autistische, epileptische en spasmofiele kinderen met magnesiumsupplementen, in die mate zelfs dat deze kinderen na een paar maanden een dusdanige transformatie hadden ondergaan dat zij géén medicijnen (Ritalin met name) meer nodig hadden om hun hyperactieve gedrag in toom te houden."

In mei stuurde Ellen mij een mailtje hierover. Mede doordat ik wel eens meer over Magnesium gerelateerd met gedragstoornissen gelezen had, was ik direct geïnteresseerd. In diezelfde maand gingen Frans en ik een week naar Commarruga, een Spaanse badplaats aan de kust. Het mooie en rustige badplaatsje bleek bekend te staan om een geneeskrachtige Bron waar ... ja hoor ook toevallig, water met een hoog magnesium gehalte, uit stroomt. Mensen komen van heinde en verre, we zagen ter plekke dat een vrouw er met rolstoel en al ingereden werd. We hebben zelf ook in dit weldadige water gezeten. Ik werd door deze ervaring nog nieuwsgieriger naar het boek van de Franse kinderarts dat Ellen Vader aan het vertalen was. Eind augustus 2010 kreeg ik bericht van haar dat "haar kind" geboren is. Ik heb het boek meteen gekocht, opengeslagen en in één dag uitgelezen en ik dacht, dit moet de hele wereld weten!

Daags later las ik in een artikel van Ellen dat haar hetzelfde was overkomen toen ze het boek in de Franse taal ontving. De beschrijving van de praktijkervaring van de kinderarts was voor Ellen een eye-opener en zij wilde op dat moment de hele wereld wel inlichten over de goede eigenschappen van magnesium. Ze hoopt dat deze boodschap verder verspreid zal worden en er eindelijk eens een ommezwaai te zien zal zijn in het reguliere medische circuit, dat het ook ANDERS kan, dat de natuur zoveel goeds te bieden heeft, dat we niet van de conceptie tot het graf afhankelijk hoeven te zijn van de moderne, synthetische pillenfabriek en dat we een keer zullen kunnen stoppen met patiënt te zijn en weer mens te worden!

Dit is een bericht van hoop voor vele families. Ik deel als moeder en initiatiefnemer van de Campagne Onze kinderen zijn de Toekomst, mijn blijdschap over het verschijnen van deze met zorg en veel moed samengestelde informatie over Magnesium. Dit boek, in een eenvoudige taal geschreven en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke studies, is tevens een ontroerend verhaal over talrijke genezingen. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat deze informatie hoogstwaarschijnlijk een hoop ellende in ons gezin had kunnen voorkomen! Met alle plezier breng ik dit boek onder de aandacht ... zo kan ik als moeder opkomen voor alle anderen kinderen die dit "vergeten" mineraal nodig hebben, onder het MOTTO van Het Christoffel Appèl, ... VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN!

Ontdek zelf in dit boek:

  • Welke ziekten behandeld kunnen worden met magnesium
  • Hoe men kan vermijden een hyperactief kind Ritalin® te geven
  • Welke voedingsmiddelen, rijk aan magnesium, ons van een goede gezondheid verzekeren
  • Welke vitamines en mineralen het rendement van magnesium verhogen
  • Welke speciale magnesiumproducten aan te bevelen zijn
  • Enkele smakelijke recepten voor de hele familie, rijk aan magnesium

Bestelt u het boek via deze link, dan steunt u tevens de Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst.