Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Mens & Spirt in gesprek met Ingrid Rouleaux

donderdag, 13 mei 2010 00:00

Arend Zeevat van Mens & Spirit: Enige tijd geleden tekende ik het Christoffel Appèl, een burgerinitiatief dat gericht is op het aandacht vragen voor de werkelijke ontwikkelingsbehoeften van het kind. Kinderen hebben de toekomst, wordt vaak gezegd. Maar geven wij ze ook de toekomst die zij nodig hebben? Wie bepalen hoe die toekomst er uit ziet? Staan wij wel voldoende open voor het werkelijk waarnemen van wat kinderen echt nodig hebben? Dit zijn onder andere vragen waar ik met Ingrid Rouleaux-Korsen over ga praten. Zij is met haar man de initiatiefneemster van de campagne 'Onze kinderen zijn de toekomst'.

Ingrid Rouleaux, auteur en initiatiefneemster van de Campagne onze kinderen zijn de Toekomst: 13 mei 2010 ging ik in gesptrek met Arend Zeevat in een uitzending van Argusradio. Van te voren hebben we elkaar uitgebreid gemaild even gesproken, Arend verteld mij dat hij in de Psychiatrie werkt. Ik bewonder dat hij naast zijn baan nog zoveel doet om het welzijn van de mens onder de aandacht te brengen. Het was gewoon een prettig gesprek van mens tot mens ... de uitzending duurt ongeveer twee uur.

Let op: in de tweede helft ging er iets mis met de verbinding, er ontstaat even stilte en dan hoor je muziek, als je dan even wacht, gaat de uitzending gewoon weer verder.