Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

De wereld is echt aan het veranderen ... YES!

vrijdag, 26 maart 2010 00:00

Hoi Ingrid

Ik ben weer diep geroerd omdat ik ontdek dat er dus met mij meer mensen zijn die op deze manier tegen onze kinderen aankijken. De wereld is echt aan het veranderen, heel langzaam maar heel zeker!!!! Ik begrijp nu hoe het komt dat ik bij sommige mensen zoals bij jou bijvoorbeeld het gevoel heb dat ik ze al heel lang ken ... heb jij dat nou ook? Volgens mij is niet gek want wij denken en voelen het zelfde en dat wordt vast en zeker door de kosmos aangestuurd, dat weet ik absoluut zeker! Dit is allemaal van te voren vastgelegd en wij moeten ons blijkbaar bundelen sterk maken en gaan samenwerken. Geweldig!!!

Monique Congo Counseling & Coaching

Monique was ook aanwezig op de lezing van 21 maart 2010. Overpeinzing ... ja dat heb ik ook met sommige mensen, ik heb dit vooral sterk met Wies Clout, orthopedagoog ervaren...zij schreef "De dyadessen rondom het kind – de twee-eenheid" in mijn boek "Een Bundeling van positieve Kracht rondom het Kind" ... alsof ik haar altijd al gekend had. Ja de wereld is echt aan het veranderen, we leren weer voelen! De eerste zinnen van mijn boek schreef ik, achteraf gezien op goede vrijdag ... daags voor de Pasen. Ik kreeg een lied door ... a whole new World ... prachtig vond ik het, nog niet eens beseffende op dat moment wat het werkelijk betekent. Ik ben niet religieus opgevoed en heb me nooit zo met die dingen bezig gehouden ... mijn zoektocht naar positief opvoeden en passend onderwijs voor elk kind was vooral praktisch gericht. Een jaar later kreeg ik de opdracht van God/Allah om "De Verbinding" te beschrijven ... en mocht ik ervaren wat het inhield. Toen pas kon ik me echt voorstellen en kon ik pas echt begrijpen wat kinderen (mensen) nodig hebben om zich in hun volle eigenheid te ontwikkelen.

Wonderlijk kan het leven lopen als je een zuivere intentie hebt en je hart achterna gaat. Het is nu een jaar geleden dat ik het Christoffel Appèl, het landelijk burgerinitiatief waarin het Welzijn van het Kind centraal staat, gelanceerd heb...zal het nooit vergeten...het was Pasen 2009, het viel op de 12e en de 13e en er kwam op eerste Paasdag een ooievaar bij ons naast het huis, hij bleef er zitten tot tweede Paasdag en vloog toen weer weg. Het waren onze buren van alle kanten die ons belden, alsof ze gestuurd werden ... hebben jullie die ooievaar al gezien? De ooievaar staat voor nieuw leven. Met Pasen is Jezus Christus opgestaan ... de diepe betekenis hiervan is wedergeboorte ... vrijdag de 13e ... onze trouwdag speelt een cruciale rol in "De Verbinding met God" Voor het lanceren van het Christoffel Appèl, kreeg 's nachts een serene droom ... ik werd naar het water (de Maas) geleid en er werd niet gesproken, het voelde zo goed om gewoon te volgen. Ik moest een boot opstappen en werd de kajuit in geleid, helemaal van zuiver hout gemaakt ... er stond een gewone man, heel bijzonder, de sfeer was zo intens mooi, de energie voelde zo zuiver. Tegenover de gewone man stond Carla van Aarsen, ambassadeur (ik had Carla, een van de vrouwen van een bundeling van positieve kracht, de tekst van het Appèl als eerste laten lezen, omdat ik wist dat zij mij van de juiste kritiek zou voorzien – zij vond het helemaal goed). Het was een hele plechtige ceremonie ... er werd geen woord gesproken, maar het voelde zo ongelooflijk goed. Carla werd gewenkt om naar voren te komen ... ik zag aan haar houding dat dit voor haar een plechtig moment was. De gewone man plakte haar een zilveren band om haar mond ... zij nam hem met heel veel eerbied in ontvangst ... hij bleef zwijgen ... ik voelde de kracht ... en ik keek en dacht wat betekent dit? Toen werd ik wakker en wist ik meteen wat het betekende ... het symbool zuiver hout ... hij is uit het goede hout gesneden, de gewone man was Jezus ... spreken is zilver en zwijgen is goud. Toen wist ik dat het Christoffel Appèl wel gedragen zou gaan worden door de mensen op aarde, geholpen door het Universum, zoals Christoffel het kindje Jezus over het water droeg ... Christoffel, de beschermer van het Kind en de reiziger ... wij zijn allen onderweg ... mijn visie ... Geestelijk, Lichamelijk en Financieel Welzijn in Balans.
Ook de gewone man kon ik plaatsen ... ik had het jaar daarvoor een tekst die op mijn pad kwam (Hans Bouma – Droom je dromen) op de kerstkaarten gezet. Een nieuwe wereld: Gewoner kan het niet ... niets bijzonders. Gewoon een wereld, waar mensen ja zeggen tegen elkaar. Ja ... jij ... Een wereld, waar mensen onvoorwaardelijk in elkaar geloven. Niets bijzonders. Gewoon een wereld, waar mensen vaardig zijn in aandacht, bedreven in tederheid, sterk in de liefde. Niets bijzonders. Gewoner kan het niet. Die andere wereld is een afwijking.

Ik neem weer eens een kijkje op het ChristoffelAppel, iedere keer weer hartverwarmende reacties in opmerking ... en lees de laatste opmerkingen, Ine Aasted Madsen: Laten we vooral praten met de kinderen en niet alleen over hen. Toon oprechte betrokkenheid bij het Welzijn van onze kinderen. En dan ... nummer 921 heeft getekend René Samuels, hij merkt op: Goed geschreven en onderbouwd Appèl. Hier ligt de basis van een verdraagzame multiculturele samenleving.

YES, we gaan er voor, stapje voor stapje met veel geduld!

Ingrid Rouleaux-Korsen, moeder, verhalenverteller, auteur en initiatiefneemster van de Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst.