Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Kinderen met een Boodschap in de boekhandel

donderdag, 22 oktober 2009 00:00

Je steunt de Campagne door het boek rechtstreeks te bestellen in onze webwinkel www.babyfuture.nl

Wat willen wij met het Christoffel Appèl en het boek "Kinderen met een Boodschap" bereiken?

Dagelijks krijgen we via de media vele negatieve berichten voorgeschoteld en daar wordt je niet vrolijk van. Jammer genoeg komen positieve ervaringen veel minder in beeld en juist daar kunnen we zoveel van leren. Jij en ik brengen waardevolle eilandjes bij elkaar in het Christoffel Appèl om de positieve krachten rondom het kind te bundelen. Samen staan we sterk, samen kunnen wij bouwen aan een wereld van Vrijheid en Respect.

Wij willen dat de kinderen van NU gehoord worden en voldoende bagage in hun rugzakje meekrijgen om zich in deze snel veranderende maatschappij te kunnen handhaven en de ruimte krijgen om te leren een gezond en gelukkig leven te leiden. Het gaat ons allemaal aan het hart ... met dit standpunt willen wij alle positieve intenties van onze burgers aan de politiek overhandigen.

Ook hebben wij met een werkgroep een conceptbrief opgesteld, die klaarligt om naar de regering te sturen, met de vraag of zij het boek "kinderen met een boodschap" op scholen willen verspreiden. Zodra alle recensies binnengekomen zijn, wordt deze brief verzonden ... dit staat vóór 15 november 2009 op onze agenda.

Kernpunt: Ontwikkeling moet gestimuleerd worden. Onze kinderen vragen ons om een veilige omgeving waarin zij zichzelf mogen zijn en liefdevol grenzenstellend in hun ontwikkeling uitgedaagd worden om zelf na te denken en hun talenten te benutten. Het antwoord is terug te vinden in drie simpele en allesomvattende universele basis regels: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid en Samenwerking in Alles wat we Doen.