Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Wim Hof, the Iceman, en het revolutionaire onderzoek van Het Radboudumc. Door meditatietechniek is het immuunsysteem bewust te beïnvloeden.

woensdag, 07 mei 2014 12:22
Wim Hof, the Iceman, en het revolutionaire onderzoek van Het Radboudumc. Door meditatietechniek is het immuunsysteem bewust te beïnvloeden.

Een revolutionair onderzoek met opmerkelijke resultaten.
Wetenschappers dachten dat het immuunsysteem niet te beïnvloeden was, volgens wetenschappelijke literatuur was het onmogelijk. Door samenwerking met Wim Hof, ook wel bekend als de Iceman, is er een wetenschappelijke doorbraak in tot stand gekomen.
Het immuunsysteem is wel bewust te beïnvloeden! Bloedresultaten leveren het echte wetenschappelijk bewijs.


Wat ben ik blij dat er nu bewijs is. De scepsis kan er vanaf!
In mijn boek "De Verbinding met God" laat ik (vaak in meditatie) zien hoe het universele zelfgenezend vermogen werkt. Ik heb hierin mijn eigen kracht kunnen opbouwen, evenals mijn partner Frans. Ik vond het echt een medisch wonder. Het spirituele pad heeft ons beiden psychisch en fysiek sterk gemaakt. Tegelijkertijd
heeft mijn ontdekkingstocht me veel educatieve kennis gebracht die ik nu in wijsheid kan toepassen en kan delen. Vandaar dat ik een educatie leermodel aan het maken ben: IQ,EQ,SQ,FQ in balans. Het leren in je eigen kracht staan, het ontwaken van mechanismen, is van groots belang om te kunnen zijn wie je bent.

Volgens de wetenschappelijke literatuur was het onmogelijk, maar onderzoekers van het Radboudumc hebben nu aangetoond dat het mogelijk is om het autonome zenuwstelsel én immuunsysteem vrijwillig te beïnvloeden.  Kijk voor meer info en de  prachtige reportage van Een Vandaag onder lees meer

Volgens de wetenschappelijke literatuur was het onmogelijk, maar onderzoekers van het Radboudumc hebben nu aangetoond dat het mogelijk is om het autonome zenuwstelsel én immuunsysteem vrijwillig te beïnvloeden.

De onderzoekers zijn eerst met Wim Hof aan de slag gegaan. Maar werkt het ook bij andere mensen? 
De wetenschappers hebben vervolgens het onderzoek voortgezet met een groep die getraind werd door Wim Hof en een groep die niet getraind is.

Bekijk hier de indrukwekkende rapportage van EenVandaag http://www.eenvandaag.nl/extra/wimhof/

Mensen zijn in staat om autonome zenuwstelsen en het immunsysteem op een vrijwillig manier te beïnvloeden middels meditatie/ademhalingstechnieken. Leren je geest trainen om controle uit te oefenen op je eigen lichaam. Mechanismen ontwaakt...resistentie wordt opgebouwd door eigen kracht.