Afdrukken
Hits: 11803

Op aanvraag bieden wij het volgende:

Op uw school, bij zorginstellingen, bij u thuis, buurtverenigingen etc.

Rondetafelgesprekken bij Ingrid thuis

Heb je vragen, wil je delen, verbinden, elkaar ontmoeten?

Ik houd vaste  rondetafelgesprekken bij mij thuis in Roermond. In principe op iedere 1e woensdagochtend van de maand.
Op speciaal verzoek kan een andere datum/ tijdstip ook. Voor  2 personen of meer is de duur 2 uur   en op afspraak voor een persoon 1 uur .
Je bent hartelijk welkom. Als de afstand te groot is, is telefonisch contact ook mogelijk.  Aanmelden of speciaal verzoek indienen kan via Contact.

De kosten zijn € 10,00 pp, een kleine bijdrage aan de Campagne OKZDT.

Onderwerpen Lezingen

Een lezing geven en daarna met elkaar in gesprek gaan is een wederkerig proces waarin ik ook altijd weer van anderen leer, inspirerend!

Wij zijn gestart met een project over vitaal water omdat we er zelf hele goede ervaringen mee hebben. Goed voor lichaam en geest. Kijk op http://www.wasserforschung.de/ Boeiende materie.

De workshop "Open deuren voor Boodschappen van (hooggevoelige) kinderen"

Ontwikkeld rondom het gelijknamige boek "Kinderen met een Boodschap".

Met name hooggevoelige kinderen zijn wijs voor hun leeftijd en hebben daadwerkelijk iets te vertellen. In hun omgeving ontmoeten zij nog veel onbegrip. De boodschappen (gericht op diverse actuele onderwerpen) die zij ons geven geeft jong en oud inzicht, herkenning en erkenning, een opening voor begrip en acceptatie.

Voor wie? Kinderen, ouders, leerkrachten, zorgverleners.

Waar: op uw eigen locatie of elders door u georganiseerd

Kosten: € 75,-- per dagdeel + reiskostenvergoeding

NB: "Kinderen met een Boodschap" is mooi ontvangen op verschillende scholen. Zo ook in het onderwijs voor meer- en hoog begaafdheid. Zij gebruiken het met regelmaat in lessen om kennis en begrip te bevorderen over hooggevoeligheid en wat in de kinderen van Nu leeft. Zelfs met sollicitatieprocedures zet een van de scholen deze boodschappen met verschillende actuele onderwerpen centraal, omdat zij graag leerkrachten in dienst nemen die hier voeling mee hebben.

Aanvragen

U kunt een lezing/informatieavond of workshop bij ons aanvragen via ons contactformulier.