Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

Waardering voor onze Beschermvrouw Marianne Smitsmans

Waardering voor onze Beschermvrouw Marianne Smitsmans

Sinds 2013 is Marianne Smitsmans wethouder maatschappelijke zorg, volksgezondheid, burgerparticipatie en communicatie. Zij is winnaar van de verkiezingen in Roermond. De partij van de Groen-Links wethouder groeit van 4 naar 6 zetels.  

In 2016 is zij genomineerd  in de TOP 3 van beste bestuurders van 2016, op een mooie derde plaats naast op de eerste plaats Wim van Donk, commissaris van de Koning en op de tweede plaats Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.

Op 8 februari 2018 heeft zij de ‘Vrouw in de Media Award 2017’ voor Limburg in ontvangst genomen. Van de genomineerden kreeg zij 41 procent van de stemmen....

De stemmers roemen Marianne Smitsmans om haar betrokkenheid zonder dat dit ten koste gaat van haar professionele houding en haar talent voor communicatie. De stemmers zien haar als een kundig wethouder, die de mens niet vergeet. Volgens de stemmers heeft wethouder Marianne Smitsmans een enorm empathisch vermogen, is ze op de goede momenten aanwezig en staat ze als wethouder tussen de mensen. https://www.1limburg.nl/roermondse-wethouder-wint-vrouw-de-media-award

Wij delen deze ervaring en  zijn dankbaar dat Marianne Smitsmans onze beschermvrouw is en wij feliciteren haar van Harte met de behaalde resultaten!