Afdrukken
Hits: 1792
Campagne 'Onze Kinderen zijn de Toekomst'

Stuur deze oproep door naar mogelijk geïnteresseerden.

Noodzaak voor onze groeibriljantjes om ons zowel individueel als samen sterk te maken voor een gezonde ontwikkelingsbasis voor de kinderen van Nu.

Oproep aan alle mama's en papa's, opa's en oma's, ooms en tantes, leerkrachten, (kinder)coaches, (kinder)artsen, (jeugd) hulpverleners, voogden, (pabo) studenten,burgemeesters en politici, advocaten, rechters, kortom ... ben je ouder dan 18 jaar?

Word ook deelgenoot/sympathisant,  laat jouw positieve stem meetellen!

Laat jouw stem ook horen door met jouw intentie te tekenen.

Met het Landelijke Burgerinitiatief Christoffel Appèl 
vormen wij sinds 2009 een krachtig groeiend netwerk  van duizenden bewuste ouders, leerkrachten en zorgverleners, organisaties en instellingen, waarvan velen werkelijk een positieve opvoeding, vernieuwend onderwijs en zorg naar behoefte (willen) bieden aan de kinderen van Nu.

We verbinden met elkaar om samen een positieve golfbeweging op gang te zetten in gezinnen, onderwijs en zorg. Om kennis en ervaring te delen. Om in gesprek te kunnen blijven met de overheid.

Lees en Teken het Christoffel Appèl hier

Centraal staat het welzijn van elk kind, met of zonder handicap, van zwak, gemiddeld tot en met hoogbegaafd. Kinderen hebben meer nodig dan rekenen en taal! Kinderen willen zichzelf ZIJN!