Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 45 niet laden

Ik heb altijd in het speciaal onderwijs, onderwijs mogen genieten. In 1992 ben ik geboren, 11 weken te vroeg, daardoor heb ik Cerebrale Parese, wat zich bij mij vooral uit in verminderde loopgang en moeite met ruimtelijke onderdelen en rekenvaardigheid. Dat is de rede dat ik in het SO en VSO onderwijs heb genoten. Gedurende mijn schooltijd in het VSO heb ik me bezig gehouden met medezeggenschap en leerlingenbetrokkenheid. Thuiszitters hebben mijn specifieke aandacht. Ook advisering van MR en schoolmanagement heb ik met veel plezier gedaan.

Ik heb gezien dat mensen liefde en begrip missen en gehoord willen worden, zich begrepen willen voelen voor het "anders" zijn. Via de Campagne OKZDT lever ik graag mijn persoonlijke bijdrage, op naar een waardevolle dialoog, op naar inclusie en echt passend onderwijs voor ieder kind.

zaterdag, 09 maart 2013 15:09

Verdomd alleen, en dan...

Mijn vriendin zit iedere dag, zeven dagen per week binnen op haar woongroep omdat dagbesteding nog niet is gerealiseerd. Ze is daar alleen, er is geen aanspraak en contact is ver te zoeken. Zoeken naar mogelijkheden, bijvoorbeeld binnen haar oude school is op niets uitgelopen. Ook de aanvankelijke plaats voor dagbesteding kan wegens problemen met vervoer geen doorgang vinden.  Je ziet dat ze steeds vaster komt te zitten.

De gevolgen