Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

RoerOmFair duurzame Dag 10-11-2013 Roermond

RoerOmFair  duurzame Dag 10-11-2013 Roermond

GROEN DOEN! Wil jij alles weten over zonnepanelen, electrisch vervoer, biologische producten proeven, voedsel,  kleding van hennep, isoleren van je woning, energiebesparing, vitaliseren van kraanwater, etc..

Kom ook naar de vierde duurzame dag in Roermond, RoerOmFair wordt gehouden op zondag 10 november 2013 van 10.00 tot 16.30 uur.  Locatie: Citaverde College, Jagerstraat 6, Roermond.

Duurzame en energiebesparende oplossingen voor uitdagingen van NU. Leer eenvoudig keuzes maken die goed zijn voor onze toekomstige generatie.

Voor kinderopvang (met leuke activiteiten) is gezorgd, dus je kunt rustig een aantal uur rondneuzen. De toegang is als altijd gratis. Vergeet ook vooral niet je kapotte spullen mee te nemen om die onder deskundig toezicht zélf te repareren in het Repair Café! Diverse bandjes zorgen gedurende de dag voor gezellige muziek. Zegt het voort! Hoe meer mensen, des te beter, dus graag deze pagina delen met anderen

*Frans en Ingrid Rouleaux zijn die dag aanwezig met  AquaElisa, maak kraanwater vitaal. www.maakwatervitaal.nl met de speciale beursaanbieding van € 100,00 korting op een module die alle tappunten in je huis voorzien van vitaal water.

Er is veel meer mogelijk dan je denkt en je kunt zelf heel concreet aan de slag!  Door wie wordt de dag georganiseerd? Uitgebreide informatie, laatste nieuws, lijst van exposanten onder lees meer.... 

Dit jaar wordt de dag  georganiseerd onder de vlag van Stichting Roer Om, een stichting die duurzaamheid in de breedste zin ondersteunt.

Kom inspiratie op doen op 10 november 2013.

Wat valt er allemaal groen te doen en wie doet mee?


A
lle informatie vindt u op www.roeromfair.nl